Οι Υπηρεσίες & Οι Τιμές μας

Μεταφορές

Οι τιμές είναι για οικονομική θέση.

Βόλος προς/από

Ειδικευόμαστε στην παροχή ενός ευρέος φάσματος ταξιδιωτικών πακέτων σε όλη την όμορφη χώρα της Ελλάδας. Είτε αναζητάτε ένα χαλαρό ταξίδι στην ακτογραμμή, μια καθηλωτική πολιτιστική εμπειρία ή μια περιπετειώδη αποστολή στα βουνά, έχουμε ένα τέλειο δρομολόγιο για εσάς. Η έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα οδηγών μας μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε κάθε πτυχή του ταξιδιού σας, συμπεριλαμβανομένων των καταλυμάτων, των μεταφορών, των δραστηριοτήτων και άλλων. Επιπλέον, προσφέρουμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές για τα πακέτα μας, ξεκινώντας από προσιτά έως πολυτελή, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την τέλεια επιλογή που ταιριάζει στον προϋπολογισμό και τις προτιμήσεις σας. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι το ταξίδι σας θα είναι αξέχαστο και χωρίς άγχος, οπότε μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για τις τιμές μας, καθώς είμαστε εδώ για να κάνουμε το ταξιδιωτικό σας όνειρο πραγματικότητα!

Περιηγήσεις

  • Βόλος - Μετέωρα - Βόλος 190€
  • Βόλος - Δελφοί - Βόλος 270€
  • Πήλιο 190€

    Βόλος, Καλά Νερά, Μηλιές, Τσαγκαράδα, Άγιος Ιωάννης, Χάνια, Πορταριά

Πεζοπορικές Εκδρομές

Για πεζοπορία στον Όλυμπο, το Ζαγόρι και το Πήλιο επικοινωνήστε μαζί μας για τιμές.

Pet Taxi

Μεταφορά μικρών κατοικίδιων ζώων σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας.

Δεν αγαπάμε μόνο τα ζώα. Φροντίζουμε να έχουν μια ασφαλή και άνετη μεταφορά στο Βόλο, τη Μαγνησία και σε όλη την Ελλάδα χάρη στους συνεργάτες μας και τα ειδικά διαμορφωμένα οχήματά μας, με ξεχωριστό χώρο για κάθε κατοικίδιο.
Με κλιματισμό και θερμοστάτη στο χώρο του οδηγού για τον έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου όπου βρίσκονται τα αγαπημένα σας κατοικίδια.

×